A blog elköltözött!!!

Kismamák diétáztok? Unjátok, hogy nem megy? Kellene egy 'mankó' a kezdéshez? Nem fogok csodabogyót vagy csodadiétát ajánlani, mert nem hiszek bennük, egészségkárosítók és csak a pénztárcánkat soványítják nem a lábunkon a sonkát. De ha együtt csináljuk könnyebb a meló. Terhesség és a szoptatás időszaka az amikor tényleg oda kell figyelni, hogy mit eszünk és hogyan. Trükkök, tippek, hogyanok és miértek a vonzó, egészséges és energikus kismamákért.

FIGYELEM ELKÖLTÖZTÜNK! KATT IDE!

Jöjjön fel nyárra a pántos ruci!

Ajándék könyv kismamáknak anyukáknak étrendről és diétáról:

Töltsd le most! KATT IDE!!!

kismamadietablogekonyv.png

Friss topikok

Fogyás és szoptatás. Lehet együtt?

2012.10.13. 07:12 kismamaetrend

Ezt a bejegyzését Anne Smith ''szoptatási guru'' egyik cikkje ösztönözte. Az LLL vezető szoptatási tanácsadója azt állítja, hogy akár extrém fogyásunk is lehet, mégsem fog a tejtermelésünk rovására menni. Hogy miért? Mert a szoptatás sem sokkal különb állapot a terhességtől. Az anya saját szervezete kárára termeli a tejet mégpedig a babának szükséges összetételben.

Ennek értelmében akár a káposztaleves fogyókúrát is csinálhatjuk, de nem érdemes, mert iszonyatosan megterheli a szervezetet és elszívja az energiánkat. Nekünk meg pont arra van szükségünk. Mi értelme tönkretenni magunkat már az elején? Kisbabánknak semmi másra nincs szüksége, mint egy mosolygós, vidám, energiával teli és legfőképp egészséges anyukára. Igaz?

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamaetrend.blog.hu/api/trackback/id/tr14845684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása