A blog elköltözött!!!

Kismamák diétáztok? Unjátok, hogy nem megy? Kellene egy 'mankó' a kezdéshez? Nem fogok csodabogyót vagy csodadiétát ajánlani, mert nem hiszek bennük, egészségkárosítók és csak a pénztárcánkat soványítják nem a lábunkon a sonkát. De ha együtt csináljuk könnyebb a meló. Terhesség és a szoptatás időszaka az amikor tényleg oda kell figyelni, hogy mit eszünk és hogyan. Trükkök, tippek, hogyanok és miértek a vonzó, egészséges és energikus kismamákért.

FIGYELEM ELKÖLTÖZTÜNK! KATT IDE!

Jöjjön fel nyárra a pántos ruci!

Ajándék könyv kismamáknak anyukáknak étrendről és diétáról:

Töltsd le most! KATT IDE!!!

kismamadietablogekonyv.png

Friss topikok

Az egészség a TV kikapcsolásánal kezdődik

2012.10.15. 20:53 kismamaetrend

Az egészséges életmód nagyon népszerű téma és egyre többet tudunk róla. A jó tanácsokban és különböző módszerekben dúskálunk. Mégis a váltás iszonyatosan nehéz. A jegeskave.hu-n valaki így vélekedett (és itt most nem pontosan idézek): az életmód váltáshoz rengeteg akarat, kitartás és nagyon erős elhatározás kell. Miért hangzik ez úgy nekem mintha valami fogyókúráról lenne szó megint? A fogyókúrákhoz is erős akarat, kitartás és önmegtartoztatás szükséges, hiszen az összes étel, amit szeretünk tiltólistás. A váltásnál is ugyanolyan kínokat kell megélnünk, mint egy fogyókúránál. Nem csoda, hogy olyan nehezen és kevesen vágnak bele. Az egészséges táplálkozásnak rossz a markeingje és kész.

Mi a megoldás? Mint mindig a gyökerénék kell megragadni a problémát. Miért olyan nehéz betartani a fogyókúrákat illetve életmódot változtatni? Miért fizetünk ezreket, százezreket fogyókúrás menükre, diétás csokikra, 'csoda' fogyiszerekre? Nem tudnánk magunktól, hogyan kell egészségesen élni és hogy mit kellene tenni ahhoz, hogy egészségesek és vékonyak legyünk. DE IGEN. Csak épp ősi ösztöneink és elménk el van nyomva a nagyon is jól célzott és irányított reklámok által. Amikor a bekapcsoljuk a TV-t, abban a pillanatban megkezdődik az agymosás. Reklámok azt sugallják, hogy akkor vagyunk menők, szuper szexik, ha kólát iszunk, csokit eszünk vagy épp chip-szet ropogtatunk. Még a mellékhelységre is utánnunk jönnek. Észrevetted már, hogy a reklámblokkok hangosabbak, mint a filmek?

Tehát KAPCSOLD KI A TV-D, ez a legeslegjobb dolog és legelső lépés, amit tehetsz az egészségedért és a pénztárcádért is ;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamaetrend.blog.hu/api/trackback/id/tr154833823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása